yeezy350find
PK-Lehti
MA
17.12.2018
P�iv�n s��
Ankkuri

Lukijan kuvalla on voimaa!

Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso ja Ankkuri julkaisevat säännöllisesti lukijoidensa ottamia valokuvia. Voit lähettää meille niin maisema- ja miljöökuvia mutta myös uutiskuvia esimerkiksi seudulla tapahtuneista kolareista, tulipaloista tai muuten uutisarvoa omaavista aiheista.

Voit lähettää lukijan kuvan julkaistavaksi  seuraavasti:

Lähetä jpg-kuvatiedosto sähköpostina osoitteeseen: teija.piipari(at)pklehti.fi tai kuvaviestinä kännykkänumeroon 050-491 3441.

Jos kuvasi on napattu kännykkäkameralla, niin säädä kuvan resoluutio (tarkkuus) mahdollisimman korkeaksi. Liitä mukaan myös haluamasi kuvateksti tai lyhyt selostus kuvasta sekä kuvaajan nimi. Kuvaajan nimi julkaistaan myöhemmin kuvan mahdollisen julkaisun yhteydessä.

Lähettämäsi kuva voidaan julkaista joko  Pohjois-Kymenlaakson alueella ilmestyvässä kaupunkilehti PK:ssa, Etelä-Kymenlaaksossa ilmestyvässä kaupunkilehti Ankkurissa, lehtien verkkopalveluissa tai kertaalleen kaikissa kolmessa mediassa.

 PK:n ja Ankkurin toimitukset käsittelevät lukijan kuvia muun journalistisen aineiston tapaan. Toimituksilla on oikeus valita julkaistavat kuvat, rajata niitä tarvittaessa uudelleen, säätää kuvien sävyjä painotekniikan vaatimalla tavalla tai syvätä kuvia tarvittaessa. Toimitus vastaa myös kuvatekstiehdotusten hyväksymisestä, hylkäämisestä tai editoinnista. Julkaistavat kuvat valitsee Ankkurin osalta lehden päätoimittaja tai toimitussihteeri ja PK:n osalta lehden päätoimittaja.

Lisätietoja saa tarvittaessa Ankkurin ja PK:n verkkopalveluiden päätoimittajalta puh. 041-535 4430.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ti klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.