yeezy350find
PK-Lehti
KE
21.11.2018
P�iv�n s��
Ankkuri

Vuoden 2017
POSITIIVISIN
KOUVOLALAINEN

Suomen Nuorkauppakamarit ja Positiivarit tekevät yhteistyötä edistääkseen yhteiskunnan positiivista muutosta korostamalla positiivisuutta ja palkitsemalla onnistumisia. Valinnan tarkoituksena on herättää suomalaiset näkemään ympärillään oleva positiivisuus, sen tuomat mahdollisuudet sekä valaa uskoa tulevaisuuteen. Kouvolan nuorkauppakamari valitsee vuoden 2017 Positiivisimman kouvolalaisen yhteistyössä Kaupunkilehti PK:n kanssa.


Positiiviset Ehdokkaat

VALINTAKRITEERIT:

Vuoden Positiivisin suomalainen on henkilö, joka voi toimia esikuvana meille muille. Hänen ammatillaan ei ole väliä, mutta on tärkeää, että:

  • hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta
  • hänen saavutuksensa ovat merkittäviä
  • hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen
  • hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa
  • hän on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin
Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio: yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edessä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Osallistu kilpailuun oheisella lomakkeella 19.2. mennessä!

Kaikkien ehdotuksen jättäneiden kesken arvomme 3 kpl elokuvalippuja Kino123:een, 3 kpl lahjakortteja Kouvolan Keilahallille ja 2 kpl lahjakortteja Kukkalinjaan.Mielestäni vuoden -17 POSITIIVISIN on:


Perustelut:

Lähettäjän nimi:

Lähettäjän E-mail:

Lähettäjän puhelin:

      Yhteistyökumppanit

Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ti klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.