PK-Lehti
TI
21.10.2014
P�iv�n s��
Ankkuri
 

5.11.2013 14:00

Kuusankosken Alko kiinni ensi viikolla

Alkon Kuusankosken myymälä muuttaa uusiin liiketiloihin Kuusaantorin kauppakeskukseen osoitteeseen. Myymälä avataan uusissa tiloissa perjantaina 15. marraskuuta.
Muuton vuoksi vanha myymälä Valtakadulla on kiinni 12.–14. marraskuuta.

Kuusankosken myymälä edustaa niin myymäläkonseptiltaan kuin tuotevalikoimaltaan uusinta Alkoa. Myymälän noin tuhannen tuotteen valikoima sisältää juomia ympäri maailmaa. Valikoimaa on uudistuksen yhteydessä päivitetty vastaamaan paremmin paikallisia asiakastarpeita.
Myymälä työllistää kuusi henkilöä ja sen päällikkönä toimii Hannu Tarvainen.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 10 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-pe klo 8.30-16.00 Lauantaisin suljettu. Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde) Telekopio: (05) 7530 555 (myynti ja toimitus) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.