PK-Lehti
TI
27.6.2017
P�iv�n s��
Ankkuri
 

5.8.2016 09:00

Kymenlaaksoon toivotaan päivystystä

Kymenlaakson maakuntaprojektin ohjausryhmä on päättänyt, että sosiaali- ja terveysministeriön päivystysasetusluonnoksesta annettava lausunto pohjautuu Carean hallituksen päätökseen. Lausunto on Kymenlaakson lähtökohta neuvoteltaessa erityisvastuualueen sairaaloiden ja toimijoiden työnjaosta.

Carean hallitus esittää maakunnalliselle Sote-työryhmälle, että Kymenlaaksossa on tulevaisuudessakin kaksi ympärivuorokautista päivystyspistettä: erikoisalojen päivystyspalveluita tarjoava keskussairaala Kotkassa ja yhteispäivystyspalveluita tarjoava Poks/Ratamo Kouvolassa. Päivystyksen ja päiväkirurgian säilyminen Kouvolassa sisällytetään lausuntoon.

Lausunto on valmisteltu alkuviikosta. Seuraavaksi se toimitetaan kunnille sekä kuntayhtymille käsiteltäväksi ja edelleen lähetettäväksi ministeriöön 10. syyskuuta 2016 mennessä.
 
KAI-PEKKA VESALAINEN
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ke klo 8.30-16.00 Lauantaisin suljettu. Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde) Telekopio: (05) 7530 555 (myynti ja toimitus) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.