yeezy350find
PK-Lehti
KE
20.6.2018
P�iv�n s��
Ankkuri
 

5.7.2017 09:00

Vivanin risteilylle vielä tilaa


Perinteiselle ja suositulle Kotka-seuran vuosittaiselle Ruotsinsalmen risteilylle sunnuntaina 9. heinäkuuta kello 11–14 on vielä tilaa. FM Leena Haila kertoo Ruotsinsalmen ruudinkatkuisista meritaisteluista. Laivalla on tarjolla myös syötävää ja juotavaa.
Vuosina 1789 ja 1790 käydyt taistelut Venäjän ja Ruotsin laivastojen välillä kuuluvat maailman suurimpiin meritaisteluihin.
Ilmoittautua risteilylle voi Internet-sivuilla www.kotka-seura.fi. Hinta on 30 euroa aikuista ja 15 euroa 6–15 -vuotiasta osallistujaa kohti.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ti klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.