yeezy350find
PK-Lehti
KE
20.6.2018
P�iv�n s��
Ankkuri
 

5.7.2017 12:00

Ankkurin kansainvälinen liite ilmestynyt

Kaupunkilehti Ankkurin kansainvälinen, Kotkaan saapuvalle 9000 ulkomaalaisen risteilyvieraan joukolle suunnattu The Anchor-lehti on ilmestynyt.

Lehti jaetaan kahteen otteeseen myös Kotkan, Haminan, Loviisan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän kotitalouksiin 5.7. ja 12.7.

Lehti jaetaan Mussalon satamaan saapuville risteilyturisteille maanantaina 10.7. ja maanantaina 17.7.

5.7. ja 12.7. ilmestyvät Ankkurit jaetaan TSR- ja Meripäiväviikkojen erikoisjakeluna myös Kotkan, Karhulan ja Haminan keskustojen liikkeisiin.

Tuoreen Ankkurin The Anchor-liitteineen voit lukea tämän sivuston kautta näköislehtenä tai osoitteesta: www.lehtiluukku.fi
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ti klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.