yeezy350find
PK-Lehti
MA
17.12.2018
P�iv�n s��
Ankkuri
 

1.6.2018 00:00

Ankkurit laskekaa, Saga Pearl II on saapunut

RISTEILYT Risteilijät Isosta-Britanniasta Kotkan Kantasatamaan rantautuivat varhain keskiviikkoaamuna.

Kello on 7.30 ja Kotkan Kantasatamassa käy vilske. Saga Pearl II on saapumaisillaan suotuisten tuulten saattelemana etuajassa aikataulusta. Kotkan Naisvoimistelijoiden paraatityttöjä ei näy ja nuoriso-orkesterilaisia juoksee satamahallista ulos aamuauringon paisteeseen kapellimestari Anne Kankareen kuuluttaessa ohjeita. Kesän ensimmäinen risteilyalus matkalla Isosta-Britanniasta Kotkaan ilmestyy esiin kulman takaa.

Pienestä kiireestä huolimatta vastaanotto oli onnistunut. Paraatityttöjen löydettyä perille kannelle uskaltautuneita matkustajia viihdytettiin perinteisellä marssikoreografialla kappaleen Ankkurit ylös säestämänä.
Myös aluksen henkilökunta yhtyi mukaan hauskanpitoon esittäen omia tanssiliikkeitään ja taputtaen musiikin tahtiin. Merimiesten asiantunteva mutta rennon humoristinen ote työntekoon välittyi varmasti kaikille. Viileästä merisäästä huolimatta tunnelma oli lämmin, ja brittien ja kotkalaisten jälleentapaaminen kaikin puolin iloinen.

Risteilyt Isosta-Britanniasta Kotkaan saivat alkunsa viime kesänä. Edellisvuodesta poiketen alukset ankkuroituivat Kantasatamaan, missä linja-autot ja kaupunkijuna olivat jo odottamassa saapuvia matkalaisia. Paikalla olevat nuoret, median edustajat ja muu väki saivat ihmetellä suurta risteilyalusta ja työntekijöiden tehokasta toimintaa tovin ennen matkustajien rantautumista.

Maltan lipun alla seilaava Saga Pearl II:n kokoinen alus Kotkan Kantasatamassa ei ole näky, jonka voi kohdata päivittäin. Samaisella hetkellä syntyi myös monien aluksella matkaavien ensivaikutelma Suomesta. Kokemus oli siis molemmin puolin jännittävä ja täynnä odotuksia.
Ehkäpä laivan kannella rupatteleva vanha pariskunta yritti katseellaan etsiä Kotkan kaduilta jääkarhuja, joita Suomessa monen ulkomaalaisen kuvitelmissa asustaa.

Tuuli Niemelä

Allekirjoittanut työskenteli TET-harjoittelijana Ankkuri-lehdessä.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ti klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.